keskiviikko 25. tammikuuta 2012

All by myself

 Done!

67 laatikkoa laattaa
4 kpl 18 litran maalipurkkia
10 kpl 15kg  laasti yms. säkkejä
3 kpl isoja sankkoja en nyt muista mitä ainetta
sekä kaikki muut pienet maali ja saumasainepurkit yms.


1h 40 min ja tavarat oli sisällä.

Laminaatit eivät vielä tulleet (En valita, hyvä niin!) ja osa tapeteista oli jäänyt uupumaan. Maalipurkit olivat kiitettävän painavia sekä nuo isot sankot joita oli se 3 kpl (en nyt millään saa päähäni mitä ainetta niissä oli. Laatatkin jaksoi kantaa ihan hyvin sisälle, vaikka kyllä nuo 30x60 lattialaatat ja varsinkin nuo muretto -kivijäljitelmät (joita onneksi ei ollut kuin 6 laatikkoa) painoivat ihan kiitettävästi. Tässä vielä kuvat.


 Urakka odottaa. Eikä edes näytä pahalta :)

 Urakka suoritettu!

 Sama lava toiselta puolelta. Tässä onkin sitten meidän tulevan kodin kaikki laatat. (lukuunottamatta 4 laatikkoa jotka ovat toisella lavalla)

 Loput laatat, maalipurkit laastit ja sun muut.

Ja tätä teki lapset! 

Eli katselivat Autot -elokuvaa tietokoneelta (ja värittelivät, vähän lattiaakin ). Läppäri onneksi toimii edelleen, eikä ottanut ihteensä työmaapölystä, jota on paljon. Tämän urakan jälkeen suunnattiin kotiin ja suoraan kylpyhuoneeseen. Lapset kylpyyn ja itselle ansaittu pitkä, lämmin suihku. Ulkovaatteetkin jostain syystä lähti pesukoneen käsittelyyn.

Mutta homma hoidettu, nyt ansaittua lepoa.

5 kommenttia:

 1. Hyvä Merja! Olet ollut todella ahkerana. Ei tartte varmaan mihkään punttisalille enää lähteä. :)

  -Mari melkein naapurista-

  VastaaPoista
 2. No onpa ollu urakka siellä! Kunhan nuo meille jossain vaiheessa saapuvat niin saa mies luvan olla kantamassa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän meilläkin mies olisi ollut ehdottomasti kantamassa, jos olisi kotona ollut. Ei oikein ulkomailta asti kantokaveriksi tulla :) Ja kun vasta ma tuli viesti että tavarat on lähteneet niin ei paljoa vaihtoehtoa jäänyt. Mutta empä oikeastaan aikaisemmin ole näin kovasti miestä kotiin työmatkoilta kaivannut ;) No, nyt on jo ihan levännyt olo vaikka kyllä lihaksissa jotain tuntee tehneensä.

  Mari, joo enää ei kyllä punttisalia kaipaa!

  VastaaPoista
 4. Annettakoon siis miehelle tämän kerran anteeksi kun syy on noin hyvä ;) no joo, ehkä sieltä ulkomailta on hiukan hankalaa olla apuna.

  VastaaPoista
 5. Joo, mutta vain tämän kerran ;) Seuraava reissu onkin muutaman viikon päässä, ja sitten kyllä pitää varmistaa ettei mitään vastavaa hommaa ole luvassa , toiste en tähän suostu (muuta kuin pakon edessä...)

  VastaaPoista