tiistai 2. lokakuuta 2012

Vuosi!

 Noin vuosi sitten näkymät tontilla oli jotakin tätä luokkaa. Pintamaiden poisto ja pohjien teko.


 Nyt tilanne on tämä (kuvat otettu aikaan kun alkaa kohta hämärtää joten valo ei ollut enää paras, mutta toisaalta taivaalta ei tullut vettä):

Näkymät on vähän erilaiset. Mutta oikeasti, todella hurjaa, että vuosi sitten tilanne oli tuo, ja nyt me ollaan asuttu jo yli 5kk! Tekemistä vielä riittää, tarkkasilmäisimmät saattaa huomaamatta että toisessa kuvassa sokkeli on maalattu (etupiha) ja toisessa (takapiha) sokkeli on maalaamatta. Tosin se on hiottu ja tasoitettu, ja enää on maalamatta. Eli aivan pieni juttu, kunhan vaan olisi sopiva keli & aika, tahtoo aika usein sataa. Ensikesäksi on roskakatoksen rakentamista, pensasaitojen istutusta, kukkapenkkiä (tuohon talon etupihalle keittiön ikkunan alle pitäisi keksiä jotain istutuksia).

Dekotalo on viittä vaille puutteet korjannut (hei viidessa kuukaudessa, aika hienoa ;) ), joten kohta voi laittaa viimeisen erän maksuun.  No kyseessä ei ole ollut mitään vakavia puutteita, mutta ei se nyt olisi haitannutkaan jos ne olisi aikaisemmin korjattu. Nyt enää puuttuu ikkunan kaihtimen laittaminen, joka rikkoutui olohuoneen ikkunan vaihdon yhteydessä.


Tässä mun ihanat pensasmustikat, joista jo saatiin muutamat mustikat tänäsyksynä maistella! Nämä ovat kyllä niin kauniita näin syksyisin, jotta ihana nähdä miten niistä (toivottavasti) kasvaa oikein isoja, satoisia mustikkapensaita!

Ihanaa syksyä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei, olen tykästynyt teidän talonne väreihin! Meidänkin taloon tulossa punainen katto, mutta maalit on vielä vähän hakusessa. Onko tuo teidän valkoinen ihan pelkkä valkoinen, vai joku murrettu sävy? Samoin tuo tumman harmaan (musta?) sävy kiinnostaisi tietää.

    t. Ville

    VastaaPoista
  2. Anteeksi todella myöhäinen vastaus. Valkea väri on ihan tikkurilan värikartalta 619X. Eli ei aivan valkoinen, mutta todella vaalea. Tumman harmaa on taas otettu räystäiden, ovien ja ikkunanpielten sävyyn, ja on ruukin värikartalta RR23.

    VastaaPoista