sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Maatyöt osa 2: Odottelemaan perustuksia

Eikä niitä perustusten tekijöitä tarvitse odottaa kuin huomiseen!

Mielenkiintoista aikaa tämä pohjien tekeminen, tätäköhän se olisi sitten koko ajan jos itse rakentaisi ihan alusta loppuun? Tavaroiden hakua, lisää tavaroiden hakua, välineiden vuokrausta, yh-elämää mulle, mies ahertaa töissä ja tontilla, minä juoksen lasten kanssa hakemassa taas vähän lisää tavaroita, pikkuveli ahertaa orjanhommisa (VALTAVAT kiitokset), opettelen ajamaan ja peruuttamaan peräkärrillä (ruokakauppareissu vaihtuikin peräkärri seikkailuksi rautatavarakauppaan) ja taas vähän lisää yh-elämää. Kaikenkukkuraksi nyt meillä alettiin sitten sairastella, mutta ei se mitään, pohjat odottaa nyt perustuksia. Ja tässä muutama kuva aiheeseen liittyen:Ja tässä sitten perustusvalmius:

Toisesta suunnasta, tuolla tien toisellapuolella olevan kaivurin vierestä metsän takaa siintää järvi (en nyt tiedä saako tästä pienennetystä kuvasta selvää), mutta kuitenkin, eli melkein ollaan niinku järven rannalla! Ihanat lenkkeilymaastot ainakin on sitten ihan vieressä!


Ja huomista odotellen!

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mitäs huomenna tapahtuu? :)
  -Juha

  VastaaPoista
 2. Huomenna siis tänään tulee perustusten tekijät, jännää kun alkaa ihan oikeasti javauhdilla tapahtua, enää kaksi viikkoa talopaketin saapumiseen...

  VastaaPoista
 3. Täällähän on jo hyvän näköistä. Ja kivat maisemat teillä :) Milloinkas talopaketti sitten saapuu?

  VastaaPoista
 4. Talopaketti saapuu vko 47, joten ei oo pitkään enää ei :)

  VastaaPoista
 5. Se on sitten loppurutistus ennen talopakettia. Ja sitten alkaa sisähommat :)

  -Juha

  VastaaPoista
 6. Siitä se lähtee. Meiän deko projektista löytyy tietoa osoitteesta kotihippiainen.blogspot.com.

  VastaaPoista