tiistai 29. marraskuuta 2011

Tuulta suojaan!

Tässä vaiheessa tuntuu, että kaikki alkaa tapahtua ihan hirveää kyytiä. Työmiehet oli tontilla koko viikonlopun, sunnuntaina nostettiin kattoristikot paikalleen ja jatkoivat vielä tuulensuojalevyjen kanssa. Nyt ahertavat kattoa. Työnjälki on meidän vastaavan mukaan hyvää, ja huomenna onkin sitten runkotarkastus. Kuvia olisi ollut myös tuosta kun nostaavat noista päätyjä paikalleen, mutta ne on kännykässä ja kännykkä on jossain ja mua laiskotuttaa :)

Eli tältä tontilla näytti tänään joskus 10 maissa. Alemmassa kuvassa näkyy, että kaukolämpöputketkin on jo paikallaan.3 kommenttia:

 1. Tässä vaiheessa sitä tosiaan tapahtui paljon äkkiä. Nyt tuntuu että oma on jo kauan ollut tässä samassa vaiheessa kun teillä nyt. Vaikka eihän se oikeasti ole, mutta se tekeminen on vaan nyt pienempää. Kohta saatte jo lattian ja väliseinät. :)

  VastaaPoista
 2. nopeasti nousee ja hyvältä näyttää! ..voi kun olis itekin jo tossa vaiheessa..

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä vaihe on ihan eri mukava kuin tuo maatyövaihe, se oli paaaaljon stressaavampaa. Nyt saa vain katsella ja ihastella, eikä tartte miettiä että kauankohan työmiehet ovat olleet, paljonkohan tämä tulee maksamaan...

  Virpi, varmasti "hidastuu" edistyminen sitten jossain vaiheessa, kun tehdään juuri noita pienempiä juttuja. Nyt kun tapahtuu niin selkeitä ja isoja asioita ja vauhdilla.

  Rakennetarkastuksessa kaikki oli ollut ok!

  VastaaPoista