maanantai 19. joulukuuta 2011

Kohta valmista ;)

Meillä on siis lattia, meillä on sisäseinien rungot ja sisällä voi jo kuvitella miltä se koti näyttää sitten keväällä. Nyt tekisi mieli vain olla ja kävellä ja haaveilla. Nyt siellä näyttää siltä, että eihän mene enää kuin pieni hujaus kun on valmista, vaikka todellisuus siis kovin muuta onkin. Kattokin meillä on osittain, ja ikkunatkin on (niistä lisää vähän myöhemmin).

Mutta kuvat kertokoon taas enemmän:


 Lattia! Lattiaan merkitty jo väliseinien paikat.


 Kattoa ja taloa takaa. Ulkoverhous suurimmalta osalta valmis. Kattoa tekivät viime to, mutta keli oli muuttunut kovin tuuliseksi ja toivottavasti siellä tänään on sitten katto konaan pään päällä.

Ja sitten väliseinien rungot olikin jo valmiit. Puuttuu siis ainoastaan kylppärin seinät, jotka tulee siis kokonaan muurattuna. Kuvasta näkyy, että ikkunatkin on paikallaan. No, ne eivät ole harmaat, tämä asia on työnalla, luvassa päivitystä tästä asiasta myöskin. Mutta se sanottakoon, että ainakin tähän asti Deko- talojen asiakaspalvelusta ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Erittäin ystävällista ja asianmukaista. Mutta tähän siis palataan myöhemmin, kunhan pohdinnat on saatu päätökseen.

Roskakasaa talon sivulta. Takana oli myös pari kasaa. Puut lajiteltu, ja yksi kuorma energiajätettä pakattiin peräkärriin. Pari kuormaa odottaa pakkaamista.


Sunnuntai vietettiinkin siis talolla lasten kanssa. Lapsilla oli lystiä kun tontti oli aikasta kuravelliä. Lumisohjoa täynnä, ja siellä sitten keitettiin ties minkämoista velliä ja se kyllä näkyi! Mutta olipahan helppo itsekkin siivota kun lapset pysyi kerrankin siellä missä pitkin ja viihtyivät pitkään. Mutta silti, tulisi jo pakkasta ja vähän lunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti