perjantai 30. joulukuuta 2011

Kinkun sulattelua

Torstaina mies ja minun veli pääsi sulattelemana jouluherkkuja, kun takkatarpeet Uunisepiltä saapuivat. Suuret kiitokset minun veljelle kantoavusta, eipä ilman sinua oltaisi tavaroita sisään saatu. 


Tämän päivän olimme talolla siivoamassa pihaa, ja yksi kuormallinen, pääosin energiajätettä, käytiin kiikuttamassa jätekeskukseen. Lisäksi takapihalla on kasattuna käsiteltyä puuta (ulkoverhousta) ja pihan perälle puhdas puu. Pari puukasaa odottaa vielä setvimistä, muuten on piha siivottu (lukuunottamatta sellaista pikkusilppua joka on jo lumen alle jäänyt. Vähän jännittää, miltä piha sitten keväällä lumien lähdettyä näyttää. Lisäksi mies kävi minun veljen kanssa lisäilemässä muutamiin väliseiniin tukia hyllyjä ja taulutelkkaria varten (taulutelkkariseinä näkyykin tuossa alemmassa kuvassa). Joten tästä kiitokset menee taas minun isoveljelle, Kiitos!

Ja jos nyt tontilla on pariviikkoa ollut hiljaista, ensiviikolla alkaa tapahtua siitäkin edestä. Ensinnäkin sisällä odottaa tällaiset työmiehiä:


Lisäksi tiistaina tulee asentaja asentamaan vesimittarin, sähkömiehen pitäisi myös saapua talolle ensiviikolla, torstaina tulee kaiketi muurari ahertamaan takkaa, ja lisäksi siis työmiehet palaavat talolle. Voi olla jopa ahdsta ;) Mutta vähän jopa jännittää, miltä talolla näyttää viikon, parin päästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti