torstai 19. heinäkuuta 2012

Pihaa, pihaa...

Maalaukset on edelleen siinä pisteessä kuin viimeksikin, ei edistystä. No täytyy kyllä sanoa ettei kelitkään ole olleet kovin suotuisat maalaamiselle. Muuten voi pikkuhiljaa alkaa uskoa siihen, että työt vähenee sellaiselle normaali omakotitaloasujan tasolle jossain vaiheessa. Tekemistä vielä on, mutta ei enää loputtomalta tuntuvaa listaa.Tällähetkellä työnalla ovat pihakivet.


Nurmikko alkaa vihertää siihen malliin, että jossain vaiheessa sinne pääsee lapsetkin leikkimään (jos vaikka jossain vaiheessa nämä kosteat kelit helittäisivät hetkeksi ja nurmikko pääsisi edes vähän kuivamaan). Osa nurmikosta on jo kerran ajettu, ja pitäisi alkaa ajaa uudelleen. Osa nurmikosta menee uudelleen istutukseen (laittakaa pihakivet ensin ennen nurmikkoa! ), mutta ei nyt onneksi iso osa, vain toiselta puolen talon päätyä. Pienet alueet on vielä istuttamatta kokonaan.Kelit ovat olleet kyllä aika kosteat, mutta se on ollut säästö meille, ei ole tarvinnut todellakaan kastella nurmikkoa! Keskiviikkona täällä ukkosti ja satoi aika reipaasti, tässä kuvaa terassilta seurattuna ukkospilvien noususta.


Eilen vihdoin ja viimein saatiin ne uudet vetimet, siitäkin luvassa sitten erillinen postaus. Ja nyt vetimien vaihdon myötä alan laitella myös sisustuskuvia täältä (kunhan sattuu sopivan siisti sauma ;)

Mutta koettakaa nauttia kesästä vaikka sateista onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti