perjantai 14. lokakuuta 2011

Sisustusta osa 1: Keittiö

Sillä aikaa kun odottelee että tontilla alkaa tapahtua voi yrittää alkaa pistää sisustusasioita jonkinlaiseen järjestykseen. Olen itse kahden vaiheilla tyylin suhteen, toisaalta tykkään kovasti maalaisromanttisesta, hempeästä, pehmeästä ja sitten taas toisaalta modernin tyylin ajattomuus ja linjakkuus miellyttää. Maalaisromanttisessa viehättää myös se, että kohtuulliset käsityötaidot omaavana pystyisi näpertämään kaikkea kivaa pientä kotiin itse.

Mutta tarkoituksena kuitenkin olisi löytää kiva, meidän perheelle sopiva  tyyli, jota voi jollain tapaa soveltaa jokaiseen huoneeseen. Pinnassa tullaan todennäköisesti näkemään aika paljon valkoinen-harmaa-musta -linjaa, ja väriä sitten voi tuoda kaikenlaisilla pienillä esineillä ja verhoilla (jotka on sitten helppo vaihtaa kun alkaa tympäistä. Mutta koko suunnittelun nyt ajattelin aloittaa siitä, että löytyisi sellainen unelmien keittiö. Keittiö kuitenkin on kodin sydän, ja siitä on sitten (kai) helppo jatkaa.

Kuvat etsitty googlesta.

Tämä on jotenkin ihanan yksinkertainen, kaunis ja valoisa. Vetimettömät ovet on jotain mistä tykkään kovasti, ja lattia tuo taas pelkistetyille kaapistoille kivan vastakohdan.


Tässä taas tuo seinä antaa kivan jujun tuohon keittiöön. En oikein taas tykkää sellaisista keittiöstä, joissa sekä ylä- että alakaapit ovat kiiltävää (valkoista). Omaan silmään ne näyttävät hieman tylsiltä. Ja tässäkään kuvassa ei ole yläkaappeja, mä en tiedä mitä niihin keksisi jotta ne saisi näyttämään kivoilta.

 
 Ja tässä on Isku-keittiöiden mallikeittiö. Kivan raikas vaikka alakaapit onkin tummat. Tässä tasot valkoiset, ja se taas tuntuu aika aralta väriltä keittiön tasoiksi. Ja onkohan valkoinen ylipäätään kauhean järkevä keittiöön?

Ja sitten tässä on vähän muita keittiöhaaveita, joista kyllä osa tulee jäämäänkin haaveiksi:

www.lapetek.fi Aivan i h a n a liesituuletin. Tahtoo!

 www.laptek.fi myöskin, ihana kivikeraaminen allas, tosin meille tulisi tummana.


Tälläviikolla itseasiassa Domukselta tuli puhelu, ja aika pitäisi varata keittiön suunnitteluun! Joten alkaa olla ihan hyvä laittaakkin näitä jonkinlaiseen järjestykseen. Ja tämä onkin ihan huippua desing-taloihin verrattuna, kun saa suunnitella keittiön täällä paikallisessa Domuksessa! Niiiin paljon huonoa lukenut tuosta Topi-keittiöistä.

Mutta on jännää!

ps. On muuten kiva löytää muitakin Deko-talo rakentajia! Uusi talofirma kun on kysesssä niin mielenkiintoista seurata toistenkin projekteja, yksi ainakin löytyy täältä :)

2 kommenttia:

  1. Täällä päin näkyy joka puolella noita dekotalokylttejä teiden varsilla, mutta eipä sitä tiedä pitääkö kukaan heistä blogia. =)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin päin muutamia kylttejä näkyy, mutta blogeja en ole tosiaan enempää löytänyt. Mielenkiintoista kyllä olisi seurata, vaikka kyllä kaikki rakennusblogit kiinostaa. Mutta kiva kuitenkin tietää, että ei olla ainoita jotka ovat uskaltaneet kaupat uuden toimittajan kanssa tehdä :)

    VastaaPoista