sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Sisustusta osa 2: kylpyhuone

Sisustusvalinnat alkaa olla suurimmalta osalta päätetty, niihin siis tullaan vielä palaamaan koko talon osalta. Kylpyhuone ja WC ovat kyllä kaikista vaikeimmat päättää. Dekotalojen oma valikoima on, no, en ehkä sanoisi sitä niin kauhean laajaksi tämän osalta. Onhan siellä erilaisia laattoja, mutta kaikki ovat jollain tavalla niin perustavaraa, jotta persoonallista ja samalla tyylikästä kylppäriä ei yksin niillä valikoimilla ehkä tehdä. 
Tässä nyt on jotain kuvia siitä, mikä omaa silmää miellyttää.Tässä tuo tumma laatta on aivan ihana. Tumman laatan kanssa vain mietityttää, tuleeko kylpyhuoneesta sitten liian tumma/miten siihen saisi yhdistettyä jotain vaaleampaa. Kuva Kaakelikeskus.


Tämä kokonaisuus ei itseasiassa silmää miellytä lainkaan, ainostaan tuo kivilaatta on aivan ihanaa. Värisilmän valikoimista löytyy stone pebble -nimistä laattaa mm. mustana ja valkoisena. Kuinkakohan muuten tuo laatta toimii lattiassa, noin niinkuin puhtaana pidon kannalta? Kuva Kaakelikeskus.


Tässä tuo vasemmanpuoleinen kylppärin valkoinen katto raikastaa kivasti ilmettä. Ruskeansävyisestä lattialaatasta en kyllä tykkää, mutta muuten. Kuva Kaakelikeskus.

Yksi vaihtoehto on sitten aika peruskylppäriä, ainakin mitä tällähetkellä paljon näkee. Kiiltavä/valkoinen iso laatta seiniin, tummaa tehosteraitaa ja tummaa lattiaa. Sitä on meillä tämänhetkinenkin kylppäri, joten se ei niin houkusta, mutta sen tarpeisiin löytyisi laatat suurimmalta osin perusvalikoimasta. Vaikeaa, vaikeaa...

2.1.2012 Pohdinnat jatkuu...


Tässä vielä valkoista stonea ihanasti raikkaan vaaleaan. Alan kallistua jokatapauksessa vaalean kylppärin puoleen. Syystä nimeltä kalkki. Nyt meillä on melkein mustat lattialaatat kylppärissä, ja ne on ihan kauheat pitää puhtaana. En sitten tiedä onko vaalea sen parempi, mutta kokeilemallahan se selviää. Saumoihin ainakin on ilmeisesti ihan omat suoja-aineet, ja saumausaineen laatu vaikuttaa paljon siihen, miten se likaa imee. Mutta kokemuksia, vinkkejä, ideoita... kaikki on tervetulleita!

6 kommenttia:

 1. minäkin kaipailisin vinkkejä vaaleiden laattojen saumojen puhtaana pysymiseen. Tähän asti en ole vielä vakuuttunut mistään tököteistä, ja vaalean harmaa taitaa olla se lopullinen valinta.. Ruskea olisi varmaan helpoin ;D

  VastaaPoista
 2. Meillä tuli kylppäriin (sen verran paljastettakoon sisustusvalintoja) ja khh:n lattiaan marmorinvalkeat saumat. Värisilmän myyjä kovasti kehui tuota sauma-ainetta, että ei ime likaa kuten monet muut. Mutta tarkoitus on kyllä jonkinlainen suoja-aine siihen laittaa. Mutta mieluumin otan riskin tämän vaalean kanssa kuin kallistun tuohon tummaan, jossa taas kalkki näkyy niin selkeästi. Mutta vaikeita (vaikkakin kivoja) valintoja.

  VastaaPoista
 3. Moi. Meillä on kylppärin seinät kauttaaltaan tuota ylimmän kuvan laattaa. Eikä varmaan vaihdettais vaaleisiin.Katto jätettiin valkoiseksi. Kurkatkaa blogista.

  VastaaPoista
 4. Kävin kurkkaamassa, täytyy joku kerta selailla enemmänkin. Kaunis kylpyhuone ja kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 5. Minäkin selaisin kylpärikuvia, kunnes totesin että meidän budjetilla tehdään vain Dekon valikoimalla. Mielenkiinnolla odotan kuvia teidän valmiista kylppäristä. :)

  VastaaPoista
 6. Virpi, meilläkin sitten lopulta tuli ihan dekon valikoimista, tosin lisähintaisia taisi olla kaikki (kuten aika moni vähänkään kivempi laatta :( ) Jännää kyllä nähdä sitten valmiina miltä näyttää!

  VastaaPoista