maanantai 23. tammikuuta 2012

Otsikoksi tekisi mieli laittaa...

...jotain julkaisukelvotonta.

Mies työmatkalla (su-la). Ajattelin että hiljainen viikko raksalla, mitä nyt lumihommat käy tekemässä ja ihastelemassa. Siivous tulossa viikon/kahden päästä, joten senkään puolesta ei kiirettä. Kunnes tänään tulee tekstiviesti. Värisilmästä. Sisustustarvikkeet laitettu matkaan. Perillä huomenna. Ja selkäkin kipuilee (huono selkä). Aamulla luvassa sitten niitä lumihommia sekä selvittää monelta ne tavarat nyt sitten tulee. Siis ihan kivahan ne on nähdä, mutta oisin kyllä malttanut odottaa ensiviikkoonkin. Onneks mulla on noi innokkaat apurit (jotka toivottavasti tyytyy lueskelemaan kirjoja tms. vaikka autossa mahd. pitkään).

Just nyt ei huvita.

4 kommenttia:

 1. Tämä on sitä mitä itsekin pelkään. Ei sitä meiltä paljon kysellä passaako joku vai ei. Itsekin jännään että millaiseen saumaan kaluste ym toimitukset tulee. Se värisilmän toimitus oli vielä suht pieni. Meillä minä kannoin sen sisälle yksin. Aikaa siihen kyllä menee.
  Siivoamisesta meillä luki sopimuksessa että ennen tasoitetöitä. Sitten yksi aamu meillä vaan oli tasoitemies tullut ilman että me oltiin tiedetty yhtään siivota. Talohan oli tietysti ihan täynnä romua kun osa seinistäkin oli vielä tekemättä. Nytkään en sitten oikein tiedä mitä meiltä odotetaan.

  VastaaPoista
 2. Kalustetoimitusta ei varmaan ihan yksin saisikaan kannettua sisälle. Kivitason kantamiseen kuulemma tarvitaan jo 4 kantajaa. Sitä odotellessa...

  Kyllähän ne tosiaan saa varmaan kannettua. Tämä pakkanen, ja 2- ja 4- vuotiaat apulaiset vaan tuo oman lisän tuoin työniloon ;) Huomenna saapuvat, joten rusinoita, lukemista, lämmintä mehua varattakoon mukaan. Kännykän akku täyteen ja lasten oma radio kuulumaan...

  Mutta joo, ei aina ihan itse eivätkä kyllä muutkaan ole kartalla mitä tapahtuu ja mitä pitäisi tapahtua. Ilmatiiveysmittaaja oli tulossa mittaamaan vaikkei oviakaan ollut paikalla. Joko teillä on muuten mittaus tehty?

  VastaaPoista
 3. Miten tämä on mahdollista?
  Olenko ymmärtänyt väärin, vai miten on, eikö deko-talot toimita avaimet käteen talopaketteja?

  VastaaPoista
 4. Avaimet käteen paketteja toimittaa kyllä. Mutta, kuten muillakin näitä paketteja toimittavilla (esim. Design) tietyt asiat kuuluu itselle, kuten esim ennen pinnoitusta tehtävä siivous, takka-, sisustus- ja kalustetoimituksen sisäänkanto, työmaan yleinen siisteys. Jotta ei tässä toimettomaksi jää itsekkään kyllä. Eikä tässä muuta yllätystä ollut kuin se, että en arvannut tämän toimituksen tulevan vielä, huonoin mahdollinen viikko.

  VastaaPoista