sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Takka.

Sellainen meillä on. Kaunis. Tykkään.

Eilen siellä näytti vielä tältä. 

Ja tänään näkymä oli tällainen. Meille tuli siis ihan dekomalliston perustakka, korotettuna. Ja tykkään. Yksinkertainen ja kaunis. Näyttää just sopivalta meille. Kyllähän mä haaveilin riekosta ja vaikka mistä, mutta kaikkea ei saa mitä haluaa. Ja nyt olen kyllä ihan tyytyväinen, että tässä kohtaa säästettiin. Tämä takka on oikeasti ihana!

 Lisäksi sisälle oli kannettu pesuhuoneen seinät. Tästä voisi päätellä sen, että muurari olisi lähiaikoina tulossa muuraamaan nämä. Siis joko nyt heti? Sitten sisällä näyttää taas jo heti erilaiselta.


 Pakkasta täällä on nyt ollut -5 ja -10 välillä, ja takapihalla liplattaa edelleen pieni puro. Salaojat ainakin toistaiseksi toimii, pihalle ei minnekkään ole enää kertynyt vettä. Hyvä.

 Työmaaovikin oli meille vihdoin saapunut, ongelma vaan on että me ei olla saatu siihen avaimia. Toistaiseksi on pärjätty näinkin, kun muiden ovien virkaa on toimittaneet styroxit (ne vääränväriset ovet otettiin pois ja uusia odotellaan tilalle).


Ja roskaa oli taas kertynyt.. Vielä ei täyttä kuormaa mutta ei varmaan kauaa taas mene kun pitää visiitti tehdä jätekeskukseen.
 

Ja lapsilla oli (pääosin, herra uhman kiukkuja mukaan ottamatta) kivaa! Siivottiin, laskettiin mäkeä ja katseltiin liplattavaa vettä. Ja mikä kaikkein ihaninta, se tuntuu jo nyt KODILTA! Pienimmäinen sano ensimmäisenä talolle mentäessa, että "toti, toti"(koti, koti). Ja jotenkin, se vain sitä on. Ihanaa!

1 kommentti:

  1. Kylppärin viemärin ei pitäisi olla ongelma, wc:n viemäri, tai sen puute sitten pienoin onkin. Joka tottakai korjataan. Pe/la aloittavat seinien levytyksen että kylppärin muurauksen!

    VastaaPoista