perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannusta!

Juhannus tuli kyllä tarpeeseen. Tosin tämä aamupäiväkin meni miehellä maalaillessa ja itsellä sitten lasten kanssa ja kotihommissa, mutta se, että pääsi hetkeksi tästä kaikesta tekemisestä pois nauttimaan ihan jostain muusta. Vietimme juhannusta paikallisissa perinnemaisemissa, jossa sitten ihasteltiin kokkoa, paisteltiin makkaraa, evästeltiin ja nähtiin ystäviä. Oli niin ihanaa!

Tässä sitten nyt juhannusillalta tunnelmia talolta. Viimeisin edeltävä blogipostaus on 10 päivää sitten, jolloin pihahommat oli aluillaan ja maalaus ihan vaiheessa, ja nyt tilanne on tämä:Aika hyvin! Maalaus kylläkin on vielä kesken, etuseinää puuttuu pikkupätkä, autokatoksen seinät sekä takapihalta 1/3, ja ikkunanpielet, mutta hyvällä mallilla kuitekin. Muutamina päivinä on ollut perhettä kaverina (miten nopeasti silloin eteneekään), muuten omin voimin ja osin iltapuhteina. Nurmikkoa on ihan tuohon etuikkunan alle kylvämättä, mutta suurimmassa osassa on siemenet jo itäneet. Sinällänsä nämä kuvat on ihana säilyttää ja katsoa, miltä sitten seuravaavana juhannuksena näyttää, toivottavasti sitten vihertää paljon enemmän!

Mutta oikein ihanaa, nautinnollista ja rentouttavaa juhannusta kaikille. Kesä <3

3 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen on talonne ulkoapäinkin. Hyvää juhannusta teillekin!

    VastaaPoista
  2. Hei, saako udella mikä on teillä maalien sävy, ainakin valkoisen, (vaalea harmaa). Meidän pitäisi huomenna maalata räystäslaudat jo valmiiksi, eikä ole tullut mietittyä vielä tarkempaa sävyä yhtään, kuitenkin valkoista (valkoharmaata) ja tummaa harmaata taloon olisi tulossa. :)

    VastaaPoista
  3. Ava, joo tottakai. Vaaleanharmaa on tikkurilan kartalta 619x, ja tumma on RR 23, tumman harmaa, eli samaa sävyä kuin ikkunat ja räystäät.

    VastaaPoista