tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pihatyöt aluilla

 Pihatyöt on aloitettu, parasta aikaakin kaivinkone levittelee multia tuossa takapihalla. Jos vaikka tämän kesän aikana saisi jotain vihreääkin pihalle.Itselle oli kyllä yllätys kuinka paljon oikeasti nämä pihatyöt maksavat. Vaikka siitä sanoo kaikki, että siihen pitää/kannattaa varata rahaa, mutta silti. Multa itsessään maksaa jo paljon (onneksi saatiin hyvännäköistä seulottua multaa tästä läheltä eikä tarvinnut ostaa kekkilän kallista, säästöä tuli nelinumeroisen summan verran), ja lisäksi kaikki pihakiveykset, kasvit, kaivurityöt.... Ei ole ilmaista ei.

Maalaustyöt jatkuu apuvoimin kera sään sallimissa rajoissa (kiitos apuvoimalle), kuvia otan heti kunhan ulos pääsen (otin jo, mutta valo oli huono ja väristä ei oikein saanut mitään selvää).

Ja Dekotalojen puutteita EDELLEEN paljon korjaamatta, esim. kylppärin wc ja allas edelleen siinä kunnossa, ettei niitä voi käyttää. Nyt alkaa jo suututtaa oikeasti, ja vinkkinä kaikille muille Dekotalorakentajille, vaatikaa kaikki viat korjattua ennen luovutusta. Meilläkin kaikki piti olla korjattu jo huhtikuussa ja viimeisetkin 4 viikon sisään muutosta. Harmittaa, että nyt muuten hyvin sujunut yhteistyö saa tällaisen lopun :(

Mutta muuten, kesä <3

3 kommenttia:

 1. Joo, meillekään ei ole tullut mitään vastausta vaikka keittiön lattian saumaus kului eka pesussa puhki. Se kun oli niin ohuesti saumattu. Eka ikkunan pesulla löytyi kahdesta ikkunasta isot naarmut...Onneksi ei ole enää muuta.

  VastaaPoista
 2. Virpi, me kyllä ollaan saatu vastauksia, mutta aina on joku syy siihen miksi ei vielä. Mutta ensiviikolla pitäisi. Toivottavasti. Nyt vaam TAAS vuotaa keittiön putket. Kiva.

  VastaaPoista
 3. Onpa kurjaa, että korjauksia ei ole vieläkään tehty!

  Mekin vähän yllätyttiin, miten paljon piha tulee tosiaan maksamaan, vaikka niinhän joka paikassa sanotaan. Tehdään sitten pikkuhiljaa, joka vuosi jotain. Tänä kesänä vielä tasoitellaan piha oikeaan korkoon ja kaadot kohdilleen ja nurmikko ois tarkoitus kylvää myös. Parit puut kasvamaan ja siinä se varmaan sitten on tältä kesältä. On meinaa talonmaalaus vienyt niin järkyttävän paljon aikaa, kun ei ole vieläkään valmis...

  VastaaPoista