keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Maalausurakka valmis...

... etuterassin kohdalta ;)


Tai sielläkin pari pientä korjattavaa kohtaa löytyy, mutta nyt saa laittaa kaiteet takaisin paikalleen ja ostaa vaikka pari kukkaa muistuttamaan kesästä :) Muuten maalausurakkaa vielä todellakin kesken :) Räystätlaudat on kuitenkin etupihan ja päätyjen osalta maalattu jo kahteen kertaan.

Huomenna tulee kaivuri vähän muokkailemaan pihaa ja ensi- tai sitä seuraavalla viikolla mullat. Tekemistä todellakin riittää, ja odotan vain aikaa kun maalaus ja piha olisi valmis, tai edes sinnepäin. Kaikennäköistä väsymystä on ilmassa, ja sitä ei tämä meneillä oleva koivun siitepölyn suurryntäys todellakaan helpota. Mutta eiköhän se tästä...

Keittiöön on uudet vetimet valittu, ja kuvien perusteella olen ihan täysin vakuuttunut siitä, että keittiöstä tulee niidenkin kanssa oikein nätti (ja huomattavasti turvallisempi).

Mutta nyt, untenmaille.

8 kommenttia:

 1. Mahtava kun ootte jo maalannu. Meillä vielä terassi kesken ja piha edelleen kuin raksaaikana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä maalausurakka aloitettu, mutta paljon riittää vielä tekemsitä. Eilen kävi kaivuri tontilla ja nyt olisi piha muotoiltu, ensiviikolla tuodaan multakuormia ja siitä seuraavalla levitykset... nyt maalausurakkaa, puuttuvia patosuojalevyjen listoja... Loputtomasti hommaa. Ja kunhan pihan saa kuntoon olisi tuota puhdasta puujätettä pilkottava polttopuuksi, jätekatoksen rakentelua, leikkimökki... Niin ja terasin teko pitäisi aloittaa viikon päästä (sysiz aloittaa lomat). Puuh :)

   Poista
 2. Onpas ollut kiva lukea tätä blogia, meillä alkaa kohta puoliin urakka Dekotalon kanssa..:)
  Onko tuo teidän maali valkoinen vai taittaako se johonkin suuntaan ja tuleeko yhdellä värillä vain? Meillä ollut väri nyt pohdinnassa, kun se haluttiin dekotaloilla tietää. Ehkä päädytään kuitenkin valkoiseen, joka taittaa vähän harmaaseen..

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että blogista on ollut iloa! Minnepäin teillä rakentuu Dekotalo? Tähän ihan meidän lähelle nyt yhteensä taitaa olla (meidän talo mukaanlukien) noussut tai nousemassa viisi dekotaloa :)

   Väri on vaalean harmaa, ei siis puhdas valkoinen. Sävy Tikkurilan 619x, tehosteet tulee sitten tummanharmaalla, sävyttettynä ruukin rr23 tumman harmaan sävyyn (mitä ikkunat, ovet, rännit). Pitää yrittää nyt viikonloppun laittaa enemmän kuvia!

   Poista
 3. Meillä tulee Keminmaahan, täällä ei viel hirveästi ole dekotaloja.. samaa sävyä olen itsekin miettinyt:) Odotan innolla lisää kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Hei ja hienolta näyttää!
  Olen myös kiinnostunut näkemään lisää kuvia tuosta kauniista julkisivun väristä. Tuo samainen maalisävy on ollut mielessä meidän taloon joka on kohta valmistumassa.

  Asta

  VastaaPoista
 5. Sattumalta eksyin blogiisi ja lueskelun jälkeen huomasin, että mehän ollaankin melkein naapureita. ;) Meillä siis myös Dekotalo rakenteilla. Mielenkiintoista lukea teidän kokemuksia rakentamisesta, tästä on varmaan hyötyä omassakin projektissa!

  Kirsi

  VastaaPoista
 6. Kirsi, tässä onkin aika monta Dekotaloa tulossa. Kiva olisi kuulla myös miten teidän projekti on mennyt. Missä vaiheessa teillä on talo?

  VastaaPoista