sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lämmintä...

 takassa. Hetken. Eli takkakin on nyt testattu. Pieni määrä tikkuja poltettiin, huomenna sitten vähän enemmän ja isompaa. Kyllähän se kivalta näytti, ei sille voi mitään. Ihanaa.

  
 Viikko sitten tuli kuormassa kattopaneelit sekä saunan ja kylpyhuoneen paneelit. Tälläkertaa mies ahersi ne sisään yksin kun minä pidin kotona sairastupaa lasten kanssa.

 Ja tämä viikonloppu menikin sitten paneelien kanssa ahertaessa. Värinä Supi Arctic Tromsö. Tykkään. Suuret kiitokset ihanalle ystävälle naapurista lauantain avusta ja seurasta.

Ja tässä kuvaa vielä lauantailta noista jäisistä ikkunoista. Jäätä olikin paljon enemmän kuin mitä olin aikaisemmista kuvista päätellyt. Vettä ei onneksi seiniin ollut juurikaan valunnut. Saunapaneeleita käsitellessä sulattelimme sitten jäiset ikkunat. Tuossa alimmaisessa kuvassa näkyy tuo isoin jäämöykky, ja se oli kyllä jo aika iso! Mitäköhän nuo ikkunanpielet ja karmit tykkää tuollaisesta jäätymisestä ja sulamisesta?
Ja voisiko tässä olla syy maalarimiesten unohdukseen?


No, ei niitä pulloja ollut kuin pari (vai onko nämä vaan ne unohtuneet pullot, kun unohdellaan vähän muutakin ;) ) No, palautetta tästäkin lähtee, kaiketi.

Kaikista unohduksista, ongelmista ja mistä liekkään huolimatta, mulla on (vielä) kyllä ihan usko siihen, että hyvä koti meille saadaan. Periaatteessa mitään ei ole tehty tahallaan huonosti, vaan kaikki on olleet (eri ihmisten) inhimillisiä erehdyksiä, ja kaikki on korjattu/luvattu korjata. Jotta hyvällä mielellä tässä eteenpäin mennään. Tällähetkellä tosin elämä tuppaa olemaan kovin kovin kiireistä ja väsyttävää; miehen työkiireitä&-matkoja, nykyisen asunnon myyntiin laittamista, omia kaikennäköisiä projekteja. Mutta kun sitä saa mitä tilaa niin ei pidä valittaa. 

ps. Kävijöistä. Kävijätilastoiden mukaan täällä blogissa käy lukemassa päivittäin kiitettävästi ihmisiä, joten saa kommentoida! Viimekuussakin kävijöitä oli 1000 enemmän kuin edellisessä, ja tämän kuu näyttää taas että mennään edellisen ohi!

4 kommenttia:

 1. Hei, minä ainakin käyn täällä aina kun on uusi päivitys,on muka vaan niin kiire, ettei koskaan ehi kommentoida :)

  VastaaPoista
 2. Kiirettä tuppaa aina itselläkin, että ei aina ehdi/jaksa kommentoida. Sen verran väsykin on sitten iltaisin. Mutta kivaa kun täällä käy lukijoita :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin käyn aina vilkuilemassa. :) Olisi tosiaan kiva tietää kuka meidänkin blogia seuraa, kun tilasto kertoo kuitenkin että aika paljon meilläkin on käyty. Alkaa mietityttämään, että pitäisi tarkemmin miettiä mitä kirjoittaa. Aika fiiliksellä kun tulee aina heitettyä eikä niin kuin "ammattilaiset".

  Kiva seurata mitä teille kuuluu!

  VastaaPoista
 4. Virpi, aika paljon meidän blogiin löytää kävijöitä hakusanoilla dekotalo, dekotalo blogit tms. Jotta ilmeisesti ihmisiä kiinostaa. Oletko muuten löytänyt muita dekotalobloggaajia?

  VastaaPoista