tiistai 14. helmikuuta 2012

Sauna


Alkaa jo muistuttaa saunaa. Värivalintaan tosi tyytyväinen (Supi Arctic Tromsö). Vähän vielä tummuu kun käsitellään uudelleen, mutta tykkään kovasti. Tuo helmiäishohto tuossa on aivan ihana!

Ja mitäs muuta raksalle, tässä pikakurkistus ;)

Tänään siellä taisi olla viisi miestä ahertamassa. Mutta oli siellä aherrettukin. Sauna, kylpyhuoneen kattopaneelit sekä sitten kattopaneelit koko taloon! Tämä timpuriporukka pakkasi kamojaan ja oli lähdössä kotimatkalle. Eli meitä odottaa siivousurakka, ja sen myötä sitten enemmän kuvia. Mutta ompahan kyllä erinäköistä kun seinätkin on jo valkoiset ja kattokin näyttää ihan katolta! Mahtavuutta ;)

3 kommenttia:

 1. Tämä vaihe oli kiva kun tapahtui paljon äkkiä, meilläkin. Teidän kattopanelit on nätisti asennettu. Saumat on nätissä rivissä.

  Meillä tehtiin aluksi niin että jatkettiin edellisen jämällä. Tästä reklamoitiin kun tuli niin ruma. Seuraava huone tehtiin niin kuin halusimme ja olohuoneeseen timpuri taas vaihtoi tyyliä. Talossamme on siis kolmea eri tapaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään teilläkin homma etenee. Me päästiin muuttamaan viikonloppuna omaan dekotaloon..:)Tsemppiä loppuvaiheeseen.

   Poista
 2. Jukka, miten teidän projekti meni?

  Virpi, aika ikävää tuollainen, meillä ainakin nyt näin muistellen oli kyllä katot tosi siistiä jälkeä. saunan paneeleissa pientä heittoa, mutta ei sitä varmaan listojen laiton jälkeen huomaakkaan.

  Nyt kyllä odottaa ihan hirveästi miltä kaikki sisustusvalinnat valmiina näyttää, jännittää!

  VastaaPoista