sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sisäkattoa ja siivousta

Viimeviikolla olikohan tiistai kun työmiehet saivat katon valmiiksi. Reippaasti tekivät ja jäljessä ei ole moittimista. Katto tekee paljon. Näyttää niin paljon valmiimmalta. Ihanaa ja valoista, josko maalattaisiin kaikki seinät sittenkin valkoisiksi ;)Samoin viimeviikolla kattoon ilmaantui tällainen, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai? (Kuvasta huomaa, että on otettu eriaikaan, ei ollut luonnonvaloa silloin) 


Lapsille talolla käynti on yleensä aika vaikeaa. Sana talo, tontti tai raksa saa aikaan yleensä aikaan kitinää, huutoa ja kauheaa valitusta. Mielikuvitusta saa käyttää, jotta keksii jotain tarpeeksi houkuttelevaa tekemistä, joka myös talolla sitten onnistuu. Tälle talvelle olisi pitänyt hommata myös "raksahaalarit", jotta ei tarvitsis noita kalliita haalareita tuolla raksapölyn seassa kuluttaa. Vaikka sitä mieltä olenkin että vaatteet ovat hommattu käyttöä varten, mutta eipä sitä itsekkään tuonne parasta päälleen laita.  Tälläkertaa aamupäivä tontilla sujui tuiskusta ja tuulesta huolimatta hyvin, kun keksin yhdistää hiihtokauden aloituksen tontilla käymiseen. Vähän vaan hartiatöitä äidille ja pieni kierros oli valmiina hiihdettäväksi. Neiti viihtyi ja herranenkin suostui äidin kaveriksi rakentamaan lumilinnaa (tosin tämä oli äidistä paljon hauskempaa kuin lapsista, mutta ehkä se linna on kiva sitten kun se on valmis?). Niin ja pahvilaatikko piti saada tännekkin, jotta päästään ensiviikolla rakentamaan toista linnaa tänne ;)
Sisälläkin lapsilla oli kivaa, kun tavaroita ei ollut tiellä kahta lavaa sisustustarvikkeita lukuunottamatta.


Aamupäivällä meidän perhe oli kokonaisuudessaan tontilla. Pakkasta oli -10, ja meidän vilukissadalmis ei tarennut takinkaan kanssa kuin ehkä minuutin ulkona. Olisi pitänyt olla haalaria ja töppöstä. 

Nyt on imuroitu (mies siis ahertaa vieläkin talolla, toivottavasti kohta on jo matkalla kohti kotia), ja talo odottaa sisustusporukkaa alottavaksi hommiansa. Niin, ja muutakin on tapahtunut. Nykyinen koti löysi ostajan, kolme päivää siinä meni :) Yksi stressi vähemmän, paljon vähemmän tekemistä (ei tarvitse pitää näyttöjä ja esitellä taloa). Tässä vaiheessa se on ISO asia.

Hyvää tulevaa viikkoa,

Metta

2 kommenttia:

  1. Joko teilläkin alkaa sisustustyöt? Millon teillä piti olla valmista?

    VastaaPoista
  2. Jo pitäisi tälläviikolla alkaa. Puolenpäivän aikaan tontilla ei ainakaan ollut ketään, jotta katsotaan milloin alkaa tapahtua. Valmista pitää viimeistään olla vko 17 :)Jokos teillä on muutto milloin?

    VastaaPoista