keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Taidetta eteisessä

Koti alkaa sisältä olla suht järjestyksessä. Minun työhuoneessa on vielä tehtävää, ja lisäksi verhotangot puuttuvat (joita mies on juuri noutamassa). Taulujakin on muutamia saatu jo paikalleen, joiden paikka on tiedossa. Kuten tämän eteisen. Rakastan.
Kuvan on ottanut Alias  Studioiden Petra Tiihonen. Petra onkin ollut meidän luottokuvaaja, ja kaikki meidän perhe/lapsi kuvat ovat Petran käsialaa. Valaisimet menevät jossain vaiheessa uusiksi, kunhan ehdin etsiä sellaiset mitkä siihen tahdon. Jostain pitäisi tilailla myös päivänvalolamppuha, niitä tulee eteiseen, olohuoneeseen ja keittiöön. Itse olen henk.koht niin kyllästynyt tuohon lämpimän valkoisen sävyyn, joten jossain vaiheess todennäköisesti kaikki kattovalaisimet ovat päivänvalolamppuja. Nyt tosin on ihanaa, kun on jo niin valoisaa ettei lamppuja juurikaan tarvitse :)3 kommenttia:

  1. Hei! Onpa kauniin värinen eteinen. Muistatko maalin merkkiä ja sävyä? Olen etsimässä pojan huoneeseen sopivaa väriä ja tuo olisi tosi mainio =)

    VastaaPoista
  2. Löysin bloginne tänään ja luulen, että olette jossain ihan lähellämme. Kävin koko projektinne läpi, mutta en onnistunut paikallistamaan ;) Jään seurailemaan.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä. Valkeat lattialistat rajaa tummia pintoja kivasti. Meillä on ollut suunnittelilla saman tyylinen lipasto juuri samaan kohtaan taloa.

    VastaaPoista