tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kaikenmoista

Ensinnäkin. Kiteytetään kahteen kuvaan tämän päivän fiilikset talolla.
Arvaattekos minkäslaisella mielellä talolla oltiin? Menin päivällä lasten kanssa vastaanottamaan lauteet ja siivoilemaan. Kannoin siivoustarvikkeet sisälle, ja menin tarkastamaan wc:n työnjälkeä innolla odottaen meidän ihanaa, kaunista vessaa. No ei se sitten koin kaunis ollutkaan. Salamavalo vielä tasottaa tuon pinnan epätasaisuutta, mitä on lampun molemmin puolin (ja molemmin puolin peiliä). Ja siihen päälle vielä tuo peilin taustalevy, noinkohan sitä saa edes puhtaaksi ilman että pinta rikkoontuu? Ja oli ne onnistuneet vähän lamppuakin maalaamaan. No siinä sitten kun aloin laitella hyllyjä kaappeihin ja kävin luuttua huuhtasemassa vessassa niin ketutus kasvoi (ja kun lapsetkin vaan keksi riekkumista) niin päätin sitten että empäs minä mitään siivoa. Mentiin sitten kotiin herkuttelemaan jätskillä ja pakkaamaan.
 
Ja kun ollaan tällä linjalla niin jatketaan sitten myös. Eli tässä on kuvaa noista väärin asennetuista malja-altaista. Letkut siis pitäisi kulkea tuolla urassa mitä vähän kuvassa näkyy, eikä niillä tarvitsisi olla omaa reikää. Uudet tasot on jo tilattu ja jos ne vaan ehjänä saapuu perille (Domuksen tehtaalla on ilmeisen taitavaa henkilökuntaa pakkaamassa tuotteita, aikamoisen vähillä suojilla on paketteja laitettu matkaan) niin tämä ratkeaa aika helposti.

Ja jotta nyt ei menisi ihan negatiiviseksi, koska oikeasti kuitenkin fiilis on todella hyvä talon suhteen, niin laitetaan nyt MEIDÄN upeita aikaansaannoksia. Tässä ensimmäisenä miehen puusepällinen taidonnäyte:Meidän osuus tällähetkellä ulkoverhouksen osalta on taas tässä, eli talonumero (ja alkuun mietin, että mitään osotteita, paikkakuntaa tai muuta ei täällä paljasteta, mutta eipä se lopunperin voi olla paljastumatta kun blogia pitää, ja dekotalo ilmoittaa näyttelyajankohtansa):


Ja sitten muita kuvia mitkä piti jo aikaisemmin laitella.


Odotellen muuttoa ihanaan, kauniiseen kotiin. Huomenna korjaukset jatkuu, ja toivotaan että niitä on iso pino tehtynä. Nyt unille.5 kommenttia:

 1. Niin kivalta näyttää, että!
  Samaa odotellaan, että pääsisi muuttamaan. Ihan pian sekin koittaa, ihanaaaaaa!

  VastaaPoista
 2. Paikkakunnan hoksasimme mekin aika nopeasti. Asutte ihanassa kaupungissa, kotiseudullani, jonne vielä näin 15v jälkeenkin kaipaan takaisin. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, miltä teistä on tuntunut nuo 12 lediä kylppärin katossa käytännössä? Me mietitään kaikkia näitä valintoja parhaillaan, ja esim. ledimäärää,(8 vai 12), onko 12 hyvä vai onko liian valoisaa/pimeää? Jätittekö te perusvalon silti kylppärin kattoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12 on tosi valoisa, eli jos haluaa hämärämpää tunnelmavaloa ledeillä niin ehdottomasto vähemmän, jos tahtoo noistä käyttövalot niin 12 on hyvä. Meillä on varaus lamppuun muttei valoa, eikä kyllä varmaan laitetakkaan, kun lisäksi on valo peilin yläpuolella.

   Poista
 4. Onko keittiön välitilassa tapetti ja lasi päällä? Minä haluaisin jotain muuta kuin hillityt kaakelit :)

  VastaaPoista