maanantai 23. huhtikuuta 2012

Muutettu!

Tavarat on nyt lähestulkoon kaikki täällä uudessa, ihanassa kodissa. On se vaan kaunis. Nyt en jaksa muuta kuin laittaa pari kuvaa näytille. Uusin voimin uutena päivänä :)

Saaristokatu. Saaristokadun jätskikioski oli jo tuotu paikalle, kuinkahan monesti siitä saa ajettua ohi pysähtymättä ???

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille :)


7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Kaunista on :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oho mun piti vaan muokata kommenttia niin poistin sen vahingossa. :D Niin, todella hieno ruokapöytä! Kiinnostaisi vaihtaa ajatuksia dekotaloista ja yhteistyöstä heidän kanssaan. Myös budjetti kiinnostaa sillä olemme miettineet kyseistä mallia myös meille hieman varioituna. Olisin kiitollinen kaikesta pienestäkin tiedosta! :)Meilaa omakotihaave@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea uuten kotiin, meillä alkaa kanssa suurinosa olla talossa, muttei vielä paikoillaan.. Sitä silppua ja sälää väliaikaisessa kämpässä kylä riittää... Ja tuttu tunne, todella rättipoikkiväsynyt :-/ Toivottavasti tästä pian tokenee ja pystyy nauttimaan uudesta kodista.

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! :) ONko teillä tuo lattia Urban? Meillä just matskujen valinta menossa. :P Huomena tullee talopaketti tontille. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset onnitteluista.

  Saikku, lattia on Urban. Laminaatin laatuun en ole ihan täysin tyytyväinen, joitakin värivirheitä on tullut vastaan, ja kestävämpääkin laminaattia on nähty!

  Haaveilija, yhteistyö on kyllä minun mielestä sujunut hyvin. Matkanvarrella on tullut kaikennäköistä (jotka kyllä täältä blogista löytyy) mutta vielä ei ole tullut isompaa asiaa, joka olisi jäänyt harmittamaan. Todella hyvin ovat tähän asti kaikki puutteet korjanneet.

  VastaaPoista