keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Listoja

Listoitukset alkavat olla talolla valmiit, lukuunottamatta niitä lattialistoja joita ei puuttuvan laminaatin takia ole voinut laittaa. Listamies Kaitsu tekee kyllä kauhean siistä jälkeä ja tarkkaa työtä, takanympärykset ja kaikki. Ihailkaa itse:

 MH4. Katto ja lattialistat sekä sitten kaapin raot listoitettu. Näyttää hyvältä ja niin valmiilta!

 Eteistä

 Keittiön ja eteisen reunaa. Aika tarkkaa työtä!

Kauempaa katsottuna, molemmat reunat samanlaiset.

 Kaitsu listoittamassa takan hormia. Aika monta pientä listapalaa tuohonkin saa sahata, ja katto on vielä kaikenlisäksi vino. Mutta hieno tuli.

Lasten huone, laatikoissa on meidän ihana wennamo ruokapöytä odottamassa.

Täytyy kyllä oikeasti kehua vielä listoittajaa. On ammattitaitoinen ja jälkeä ei voi kuin ihastella. Kiitos Kaitsu! Ja oikein mukavalta ihmiseltä vaikuttaa muutenkin, terveiset vaan sinne päin :)

Ja kun kehumaan ruettiin niin kehutaan nyt sitten muutakin ;) Ainakin kahvoja voi kehua. Ne on kyllä kauniit ja tyylikkäät, ja muutenkin kovin laadukkana oloiset.  Tämä oli kyllä todella kiva, positiivinen yllätys! Ja lisäksi vielä täytyy kehua tuota kylpyhuoneen ovea. On se vaan ihana!
Jääkaappi ja pakastin, merkiltään Gram. 

Arkkupakastimeen tottuneena pystypakastimen tila näyttää niin ahtaalta. Noinkohan tuo meidän arkkupakastin pitää kuitenkin vielä jättää itselle syksyn marjasatoa odottamaan. Muutan kyllä hyvältä näyttää edelleen. Liesituuletin meni vaihtoon, kun se ei sopinut korotettuun sisäkattoon. Uudeksi liesituulettimeksi tulee ilmeisesti Upon sky hi 490 saarekemallinen. Induktiotaso kanssa uupuu vielä, ja astianpesukone ja uuni odottavat asennuksia.

Liikkuvat dekotalo mainokset ;)

Meillä oli eilen työpäällikkö käymässä talolla, jonka kanssa katsottiin puuttuvia/korjattavia asioita. Lapsoset saivat myös turvaliivit, joista ovat olleet ihan ikionnellisia. Tänäänkin sitten mainostettiin dekotaloa kodinterrassa kahteenkin otteeseen, kun nyt ilman näitä turvaliivejä ei haluta mennä minnekkään.

Sähkömiehetkin saivat hommat (melkein) valmiiksi tänään. Puuttuva induktiotaso sekä uuni siis asentamatta. Huomenna luvassa päivitystä sähkömiesten aikaansaannoksista, kunhan käyn vielä kunnon kuvat ottamassa.


4 kommenttia:

 1. Mä nyt vasta hoksasin että meillä taisi olla sama listoittaja. Ammattilainen viimeisen päälle. Ei siis ihme että teilläkin siistiä jälkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listoittaja oli kyllä ammattilainen!! Terveiset vaan Kaitsulle, toivottavasti wiener nougatit maistui :)

   Poista
 2. Tuliko teille GRAM:in kodinkoneet Dekotalojen kautta vai otitteko ne itse? Näyttää paremmilta kuin Upon kodinkoneet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dekon kautta tulivat, eri hintatason konesettejä oli vaihtoehtoina. Mutta tyylikkäät ovat, ja käyttökokrmuksen testaus alkaa huomenna!

   Poista