torstai 19. huhtikuuta 2012

Sauna ja luovutustarkastus

Meillä on netti kytketty pois päältä viikko ennen aikojaan (kiitos DNA), ja uuden liittymän mukana tullut mokkulakaan ei vielä toiminut (kiitos DNA ;) ). Joten nyt tämä päivitys on sitten hetken kännykän varassa (ja kännykkäkuvien).
Eilen oli luovutustarkastus Dekotalojen kanssa. Puutelistaus oli vieläkin suht. pitkä (24kpl). Suurin osa niistä oli melko pieniä, ja on korjattu eilen/korjataan tänään, loput ensiviikon alussa. Me muutetaan sitten kun ne on korjattu (tod.näk. tiistai), ainoastaan autokatoksen aita jää muuton jälkeen (ja uudet tasot vessaan ja kodinhoitohuoneeseen jos eivät ehdi nyt saapua). Mutta kaikenkaikkiaan tarkastus sujui hyvässä hengessä ja meidän reklamaatioon kovasta sähkönkulutuksesta puuttuvien ulko-ovien/myöhästyneen kaukolämmönasennuksen takia suhtauduttiin hyvin.
Illalla siivoomaan mennessä saunakin oli valmis ja se on ihana! Tässä kyllä tuntuu että muutoshinta näihin lauteisiin oli sen verran pieni että kannatti ottaa (meillä kun ei tullut mitään kulmaa tms. vaan muuten suorat lauteet). Ja tämän palapelin kävi kasaamassa listamiehemme Kaitsu, kiitos!  Kuvat on koneella, kännykässäkin on pari kuvaa mutta en saa niitä (en siis osaa) kännykällä käännettä että näkyisi oikrinpäin. Joten kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti