perjantai 6. huhtikuuta 2012

Välitilan lasi ja lvi kalusteet

Tämä viikko oli talolla kaikenkaikkiaan aika hiljaista, kuten blogin päivittymättömyydestä on ehkä voinut päätellä. Kalusteasentaja kävi vaihtamassa naarmuntuuneen keittiönkaapin ja torstaina sitten lopulta saapui lvi asentaja. Kaikki ei vielä ollut paikallaan, suihkun sekoittaja oli vääränlainen, joten suihku oli asentamatta. Lisäksi sitten keittiön hanaa ei meidän pyynnöstä vielä laittettu paikallaan. Se jäi odottamaan keittiön välitilan lasia. 

Välitilan lasikin saapui eilen, ja tänään sitten laitoimme sen paikalleen. Jotain on ihan kiva tehdä itsekkin, vaikka tuon lasin asentaminen aika lailla jännittikin. Jännittävintä oli ehkä liikutella tuota kolme metriä pitkää lasia, muuten asennus sujui kyllä melko helposti. Nyt vaan pitää toivoa että lasi on oikeasti sisältä puhdas, ja jos joku siellä lian huomaa niin on parempi jättää mulle kertomatta ;)

Mutta tässäpä kuvat:

Kylpyhuonetta  (peili on muuten aavistuksen vinossa altaaseen nähden).


WC.

 Lasit odottamassa asennusta

 Lasit asennettu. Olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen.


Tiistaina saapuu talolle lattia- ja listamiehet hommiin. Ensiviikon jälkeen alkaakin näyttää varmaan jo melko valmiilta! Mutta nyt pakkaamaan, pakkaamaan ja pakkaamaan. Nykyinen koti on melko sotkuinen, ja jotenkin sitä mielellään kehittää kaikenlaista puuhaa, joka vaatii kotoa poistumisen. Mutta ei olisi enää kauaa. 

Vähän meinaa muuttoahdistusta pukata päälle, tänään juteltiin isomman neitosenkin kanssa muutosta ja miltä se tuntuu. Tämä nykyinen koti on kuulemma niin tuttu. Niinhän se on. Ja täällä on ihanat ihmiset. Jotta äiti kyllä nyt ymmärtää ihan täysin. Mutta kovasti olen tyttöä vakuutellut, että kavereiden luona voidaan vierailla puolin ja toisin, eikä matka ole niin pitkä. Kyllä ne ystävät säilyy, sillä monet ihmiset täällä eivät kyllä ole vain kerhokavereita tai naapureita, vaan ystäviä. Ihania sellaisia <3 Mutta kovasti uskon, että uuden kodinkin luota löytyy uusia ystäviä. Tänään törmättiin talolla tuleviin uusiin naapureihin, joita ei ennen oltu nähtykkään. Joten kaikesta haikeudesta huolimatta kyllä sitä muuttoa jo odottaakin, ainakin välillä :)

7 kommenttia:

 1. Ihanalta teidän uudessa kodissa näyttääkin, sinne varmaan kotiutuu hyvin.Minulla kanssa ollut samaa haikeutta entisiä, rakkaita naapureita ja kotia kohtaan.Uskon kuitenkin, että meidän kadulle tulee mukavaa ilmapiiriä ja yhteistä touhua, kun talot alkavat valmistua:)Kiva oli nähdä jo etukäteen.
  -Ira-

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää!

  Onko teillä tuossa tummassa wc:ssä savutammiovet? Meillekin on tulossa Domuksen kiintokalusteet, ja nyt olen vähän pähkäillyt, mikä näyttäisi kivalta missäkin. Onko keittiössä lumimäntyä vai mitä nuo ovet?

  VastaaPoista
 3. Ira, kyllä varmasti tulee. Kiva oli nähdä tänään!

  Jonspe, kiitos! Meillä on savutammea tummassaa wc:ssä, kodinhoitohuoneen alakaapit ja taso (pitäisi löytyä kuvaa aikaisemmista postauksista) sekä keittiön taso. Kodinhoitohuoneessa yläkaapit on valkoiset. Ja keittiössä on tosiaan lumimäntyä ovet. Tyytyväinen kyllä valintoihin sekä Domuksen materiaaleihin. Tuosta lumimännystä ja savutammesta tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Meillä lumimäntyä on khh ovet ja savutammea pöytä. Ne on tosi kivat! Olisin ottanut keittiöönkin jos mies olisi kelpuuttanut.

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä itsekin erityisen tyytyväinen meidän keittiöön ja lumimäntyyn, se on ihanaa! Pitkän pohdinnan ja harkinnan jälkeen uskaltauduttiin laittamaan sitä ylös ja alas ja hyvä niin :) Mutta kaunis on teidänkin keittiö Virpi, vastaava väritys oli meillä toinen vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 6. Tuliko tuo lasi välitilaan keittiön mukana, vai onko tilattu jostain erikseen? Jos erikseen niin mistä, ja millaista lasia? Millainen kiinnitys teillä tuli siihen?

  VastaaPoista
 7. Välitilan lasi tilattiin paikallisesta lasiliikkeestä (Lasilinkki). Lasi tilattiin keittiön asennuksen jälkeen jotta saatiin tarkat mitat otettua. Lasi on ihan tavallista lasia, karkaistua pitäisi olla jos lasiin tulisi reikiä esim. pistorasioista. Kiinnitystarvikkeet tuli mukana, lasiin oli valmiiksi laitettu jotain tosi vahvaa teippiä ja sitten silikonia joka puolelle. Sisustalasilla sivustosta saa tilattua myös noita, ja siellä on ohjeet myös niiden lasien asennukseen.

  VastaaPoista