sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Laminaatteja lattiaan

Tänä aamuna suunnattiin heti aamupalan jälkeen talolle, ja siellähän oli jo tapahtunut. Ensimmäiseen makkariin oli jo laminaati melkein asennettu!


Kuvia koko lattiasta oli hieman vaikea saada, kun ei sattunut olemaan sopivasti paikalla kun yksi huone olisi ollut kokonaan valmis. Nyt lattiat on jo suojattu suojapahvilla. Laminaattina siis Luxfloorin Urban legend, ja näyttää kyllä lattiassa paljon paremmalta kuin mitä ajattelinkaan. Ainoa ongelma mikä tämän päivän aikana ilmeni oli se, että laminaattia oli todennäköisesti liian vähän. Keittiö/olohuone oli vielä iltapäivällä käydessä kesken, eikä loput laminaatit ihan kokoalalle todennäköisesti ole riittäneet. Mutta tässä kuvia mitä tältä päivältä on ehtinyt ottaa.


 Keittiön kaappeja ja lattiaa

Näkymä lasten makkarista.

Lattia/listamies on myös erittäin mukavan oloinen, ja mikä tärkeintä, vaikuttaa hyvin ammattitaitoiselta. Hänen osaltaan homma on kuulemma torstaihin mennessä selvä (lattia, listat, sauna, väliovet). Sähkömies saapuu talolle tiistaina. Joten viikon päästä ollaan hyvin hyvin lähellä valmista. Omaan tajuntaan se ei vielä ole iskenyt. 

Huomenna varmaan taas siivoilemaan pihaa (ja jatkamaan pakkailua). Jos vaikka sitten pihatilannepäivitystä... ihan kauhulla odotan mitä tuo piha on kahden viikon päästä kun pitäisi muuttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti