torstai 12. huhtikuuta 2012

Valoa talossa

Sähkömiehetkin ovat talolla käyneet. Ovikello toimii ja joistakin kytkimistä saa jopa valoja päälle! Aika hienoa :) Tänään käytiin yksi kaatiskeikka, sekä ostettiin roskis, postilaatikko ja talonnumerot! Olo on aika väsynyt, joten ei sen kummempia löpinöitä, vaan suoraan kuviin.

 Wc. Valoista tuli tosi kivat. Peli (ja vähän muutkin) odottaa hieman siivousta. Idea tähän tuli Tosimummolta. Heiltä löytyy aivan ihana wc, tämä vain sitten päivitetty meidän taloon sopivaksi versioksi.

 Kodinhoitohuoneen peruslamppu


Keittiön ihana valoelementti. Tykkään kovasti. Keittiön tavalliset lamput näkyy inhottavasti, ne meeneekin vaihtoon ja uudet hommattu jo tilalle. Kuvataan ne sitten kunhan ovat paikallaan.

Mutta nyt untenmaille. Touhua täynnä oleva viikonloppu tulossa. Rakenna ja Asu messuja Kuopiohallissa, kissanäyttelyä, talon siivousta, pakkausta... voisi vaikka taasen muutaman ylimääräisen vapaan ottaa.

4 kommenttia:

 1. On kyllä makee tuo keittiön valoelementti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Tosin mietin että tarvitseeko vaihtaa vähän himmeemmät lamput siihen, nyt on ehkä vähän turhankin kirkkaat. Mutta asumisella varmaan selviää tarve :)

   Poista
 2. Teilläkin on kylppärin katossa ledejä. :) Meillä myös ja niistä tykätään kovasti. Niistä on vaan mahdoton saada kuvaa kun on musta katto. Meillä on 12-ledin setti ja ne on kyllä kiva tunnelmavalo saunoessa ja aamusuihkulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on 6 lediä saunassa ja 12 kylppärissä. Nämä ledit on kyllä paljon kirkkaammat mitä meillä nykyisessä, ei paljon muuta valaistusta tarvitse :) mutta ihania ovat!

   Poista