lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sabluunamaalausta

Nykyiseen asuntoon muutettaessa tytön huoneesta revittiin tapetit ja se maalattiin. Yksi yö myöhään minä tuhrasin sabluunalla kukkia seinään ja lopputulos oli todella kiva. Hopealasyyria pohjalla ja punaisia kukkia. Tyttökin oli haltioissaan.

Nykyisen asunnon kukkaseinä ja aivan ihana perhoslamppu!

No, tällähetkellä me eletään kauhean sekamelskan keskellä. Tavaroita käydään läpi ja pakataan. Yksi ilta sitten tuli pakattua eri koriste-esineitä ja lopulta kävin hakemassa niitä myös tytön huoneesta. Lopulta yksi kissapeili aiheutti kauhean itkun. Nykyistä kotia tulee ikävä. Sitä sitten itkettiin sylissä hyvän aikaa, ja itku kääntyi lopulta näihin äitin maalaamiin kukkiin. Ne kun jää nykyiseen kotiin. Tästä sitten lähti idea, ja tytönkin kanssa sovittiin, että entä jos käydään ostamassa maali ja maaltaan niitä kukkia vähäsen uuteen huoneeseenkin. Ja niin me sitten tehtiin.

Uudet kukat

Uudet kukat on maalatta tikkurilan Taika helmiäismaalilla, sävytettynä 2079 Sole. Verhot piilottaa sitten välillä osan kukista, mutta tuo oli oikeastaan ainut seinä mihin noita kukkia oli järkevää edes tehdä. Mutta nyt on kukkia myös uudessa kodissa. Sama perhoslamppu tulee edelleen lastenhuoneeseen, tosin siipien väri vaihtuu todennäköisesti vihreäkeltaiseen, kunhan paikanpäällä katsotaan mikä siipien sävy sopii parhaiten.
Lattia/listamiehen piti aloittaa tiistaina, mutta hän aloittaakin jo huomenna

Täällä pakkausjatkuu, verhoja ommellaan oikeaan mittaan ja lisätään monsoon-nauhaa ja lisäksi siivoillaan talolla. Eli ihan tarpeen tuli pääsisäisen vapaat.

3 kommenttia:

  1. Olipas kivan näköinen seinä! Taidanpa tuosta ottaa vinkkiä myös meidän tytsyn huoneeseen, kun olin ajatellut ettei sinne tapettia tuu. Mutta jotain kivaa olisi edes yhdelle seinälle kiva saada. :)

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä tykkään itsekkin noista kukkasista, ja niitä on kaikenlisäksi kiva maalailla. Vähnä mietin tuota lastenhuonetta, kun siellä jo tapetti on, mutta ihan hyvin se sitten teemaan sopi. Ja näin sitten tyttökin sai päättää itse huoneen sisustuksesta :)

    VastaaPoista