lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tekemistä, tekemistä...

Viides ilta uudessa kodissa. Ja koti on kyllä ihana. Mutta sitä tekemistä, nyt sitä vasta onkin!

Varaston seiniä emme ehtineet käsitellä ennen muuttoa (talotehtaan puolesta siis vain levytys) ja nyt sitten kitataan/maalataan ne sekä hommataan jonkinlaiset hyllyt. Tästä syystä piha on täynnä tavaraa, jotka oikeasti kuuluisi varastoon. Eteinen on myös täynnä laatikoita jotka kuuluisivat varastoon. Vaatehuone odottaa myös jonkinlaisia hyllyjä, jotta sinne kuuluvat tavarat saisi järjestykseen. Puuh.

Verhotangot, pyyhekoukut, wc-paperi telineet yms. puuttuvat.

Sitten on tuo mutainen, upottava takapiha. Pihan muotoilua pitää vielä parantaa, sillä nyt keskellä on pieni kuoppa josta vedet eivät pääse valumaan salaojiin. Lisäksi tämä talvirakentamisen ihanuus, ne kaikki miljoonat roskat mitä lumen alta paljastuu. Tänään pari jätesäkillistä kerätty, pari vielä tulee. Miten ihmeessä noita lapsia edes uskaltaa tuonne laskea leikkimään, kun sieltä löytyy teräviä teriä ja kattopelli palasia??? Ja sitten joskus kun tuo piha kuivaa niin pitäisi senkin kimppuun päästä kunnolla, saada mullat ja nurmikot (siis miten kaukaiselta se nyt tuntuukaan!).

Lisäksi pari reklamaatiota/rikkoutunutta tavaraa/huomattua vikaa. Siis tuntuu että nyt meillä vasta huono tuuri onkin! Keittiön pöytä, se meidän ihana kierrätystamminen, tuli todella karkeana. Niin karkeana että sain siitä tikun sormeen. No, se vaihdettiin liikkeessä olleeseen pöytään (jossa vielä olivat ruuvit menneet) jotta saatiin ruokapöytä tilalle. Kiukaan ohjauskeskus tms. on rikki eikä lämpötilaa, aikaa tms. saa säädettyä. Uusi on postissa noudettavissa. Toinen sohvista lähti samalla kuljetuksella takaisin tehtaalle, kun käsinoja oli rikkoutunut kuljetuksessa. Kylpyhuoneessa ollessani huomasin että sen kaapin ovet ovat joko huonosti asennettu tai liian pienet, niihin jää rako josta näkyy viemärin putket. Lisäksi Domukselle lähti reklamaatiota vetimistä. Vetimet toki ovat muuten ihanat ja kauniit, mutta niiden kulmat ovat kauhean terävät. Mies onnistui astioita laittaessa jo saamaan naarmun käsivarteen, joten entä jos jompikumpi lapsista vaikka juoksee päin auki olevaa kaappia?? Emme kuulemma olleet ensimmäiset, jotka asiasta ovat reklamoineet. Vastausta odotellessa. Ja laittelen kuvia kunhan saan netin toimimaan (eli löydän oikean piuhan) omalle koneelle.

Mutta kaikista pienistä vastoinkäymisistä sekä valtavasto to do -listasta huolimatta uusi koti tuntuu aivan ihanalle ja näyttää kauniille.


2 kommenttia:

  1. Samat stressin aiheet täälläkin :-)
    Yritetää pysähtyä hetkeksi ja nautitaan uusista kodeista <3

    VastaaPoista
  2. juu niin se on että ei ne hommat muuttoon lopu, mutta silti, sitä odotellessa! te ootte kuitenkin jo tosi lähellä valmista ja ihanaa kotia! :)

    VastaaPoista