maanantai 9. huhtikuuta 2012

Ovia, listoja ja pihaa

Jos me oltiin ahkeria pääsiäisenä niin oli kyllä listamies meidän talollakin. Huh. Siistiä jälkeä ja etenee nopeaan. Tässä tämänpäivän kuvasatoa.

 Kylpyhuoneen ovi. Tämä on kaunis! Tästä Dekolle kyllä pisteet, kuuluu vakiotoimitukseen, tykkään :)

Ihanasti valoa ovenläpi kylpyhuoneeseen.

 Ikkunoissa ja ovissa listat tulee puskuun, muuten jiiriin. Hyvältä näyttää!

 Illasta kylpyhuonekkin oli saanut jo listoja.

Kylpyhuone näyttää kyllä nyt aivan ihanalle :) Vähän miettittiin, josko tuohon vaatehuoneen oveksikin olisi vaihtanut samanlaisen lasisen oven kuin toiselle puolelle. En vielä tiedä, se jää mietintään.


Ja sitten luvassa juttua myös siitä pihasta. Ei niin ihanaa. Lumen alta paljastuu paljon roskia ja siivottavaa, ja siihen päälle se mutasavivelli mikä takapihalla odottaa kunhan lumet sulaa. Ja muuttaa sinne sitten pitäisi (kuraeteinen tulee varmaan kovaan käyttöön). Onneksi ensiviikolla kelit lämpenee, jotta edes isoimmat roskat saadaan siivottua pois. Kun vaan äkkiä pääsisi pihahommiin. Onneksi miehellä on paljon lomia pitämättä, ja muutosta eteenpäin onkin kaksi viikkoa lomalla, jippii!


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

(Lisäys: valmiusaste 96%, loppusuora!)

3 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää hyvältä ja valmiilta. Meillä pakerretaan kattopaneloinnin kimpussa ja on hidasta hommaa kun pitää koko ajan mittoa ja tehdä reikiä ledeille ym.

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa hommat sitten lopulta eteni ihan huippuvauhtia, listat on myös valmiit ja ulko-ovikin paikallaan :-)
  Itseasiassa koko talo on muutamaa pientä juttua vaille valmis sisältä.
  Ulkopuolella kilometrin pituinen reklamaatiolista :-/ Pihalta paljastui meillä kanssa ihan kamalasti kaikkea roskaa, laudanpätkiä, muovia jne. Mutta me saatiin ne siivottua parissa päivässä aika hyvälle mallille. Samoin sisällä on raksapölyä pyyhitty tosi paljon..

  VastaaPoista
 3. JohannaL, voin kuvitella että on työlästä. Meillä katto hoitui nopeaan kun silloin oli viisi timpuria sitä tekemässä, eikä ollut ledejä kuin saunassa ja kylppärissä. Tsemppiä!

  Sabuska, tsemppiä teillekkin viimemetreille. Toivottavasti ulkopuoliset reklamaatiot hoituu sukkelaan pois alta. Toivottavasti meilläkin pihan siivous sujuu sitten nopsaan, ja tulisi sellaiset kelit että pääsisi nurmikon laittoon :) Kohta ollaan uudessa kodissa!

  VastaaPoista