perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ei taas putket...

... olleet ihan niinkuin pitää.

Vähän ihmettelin pitkin viikkoa kun laatoitukset ei oikein edenneet sellaisella vauhdilla, kun olisi voinut odottaa. Edistyi kuitenkin, joten ei tullut sen enempiä kyseltyä. Perjantaina kuitenkin piipahdettiin tontilla samaan aikaan kun laatoittaja oli siellä töissä. Ja sitten ilmenikin, että laatoitustyön hitaus johtuikin parista putkiongelmasta (jotka oli jo tosin korjattu).

Mutta siis, laatoittaja oli vesieristyksiä tehdessä huomannut että kylpyhuoneen putki oli liian lähellä seinää. Lattiaahan siinä oli jouduttu avaamaan, joten kylpyhuonetta ei päässyt ihan heti laatoittamaan. Toinen ongelma oli ilmennyt pikkuvessassa (jossa siis jo aikaisemmin korjailtiin putkea, kuvaa löytyy tästä postauksesta), jossa tuo viemärinsysteemi oli vääränlainen vesieristystä ajatellen. Tämäkin oli jo vaihdettu. Laatoittajasta jäi kyllä hyvä kuva sen suhteen, että katsoo varmasti että kaikki tulee tehtyä kuten pitää. 

Laatoitustyönjälki on suurimmalta osalta ollut siistiä. Kodinhoitohuoneen kohdalta oli muutamia laattoja mennyt ei niin tasaisella saumalla, ja ne olikin jo tänään sitten otettu irti. Laatoittaja sanoi, että laittaa ne ensiviikon alussa uudelleen, kunhan meidän valvoja on tarkistanut onko jotain muutakin korjattavaa. Joten usko on kyllä erittin hyvä siihen, että siistiä jälkeä tulee.

Kuvia luvassa ehkä viikonloppuna, nyt kello on jo niin paljon ettei jaksa lähteä kaivamaan kameraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti