maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kalusteasennusta, kantamista ja laatoitusta

Tänään sitten onkin tapahtunut talolla vaikka mitä. Laminaatit saapuivat tänään. Kuski soitteli että on vähän etuajassa ja jättää laminaatit pihalle (talolla kun oli sekä laatoittaja että kalusteasentaja). Sanoin sitten että jättää etuoven puolelle. Kuski sitten siihen totesi että ei voi jättää kun ei mahdu kun siinä on ovi. Minä mielessäni mietin että miten ihmeessä yksi ulko-ovi (joka vielä siirrettiin sivuun) estää mahtumasta. Kyseessä ei sitten ollut yksi ulko-ovi, vaan meidän kaikki väliovet sekä lvi-kalusteet. Ja näiden tulosta ei kukaan ollut ilmoittanut mitään. No, me SYSIKSEN kanssa kannoimme tavarat sisälle. Selkä ei ihan noista lasiovista tykännyt, mutta sisällä ne nyt on. Nyt alkaa olla aika lailla voiton puolella nämä kantamis-asiat (jos muuttoa ei lasketa).Laatoittaja jatkoi myös töitään, nyt näyttää tältä:
Ja kalusteasentaja aloitti myös tänääntalolla. Aika huikeaa! Nyt tuo yksinäinen tapetti seinällä ei olekkaan enää niin yksinäinen :)Vähän jäi harmittamaan ettei sitten älytty ottaa näitä makkarin kaappeja täyskorkeana. Olisi ollut niin paljon parempi. Tähän yhteen makkariin tuli vain tankokaappi, muihin tuli kapeammat ja pelkästään hyllyillä. Kyllä nyt mahanpohjassa alkaa jo jännittää, milta talo näyttää valmiilta. Toisaalta iskee muuttopaniikki, ja parit itkutkin on itketty ihanoiden naapureiden ikävästä. Nytkin monena päivänä meidän ovikello soi, kun naapurin tytöllä on asiaa meidän lapsosille. Ihanat, mulle tulee niin kova ikävä <3. Ja joo, muuttomatka ei ole pitkä, mutta asia ei ole silti sama. Itse täytyy tästä lähin omat kahvitkin keittää ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan valmiilta näyttää jo, kohta sitte muutto (niin milloinkas se suunnilleen on ajateltu olevan,oon varmaa jo kysyny tätä aikasemmin mut en vaan muista)...

    Ja hyvä että tällä kertaa et joutunut sitten kantamaan tavaraa sisään yksin :)

    VastaaPoista
  2. Muutto on viikko 17. Ei olisi enää pitkä aika!

    VastaaPoista