keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kalustetoimitus ja laatoituksen edistyminen

Ja arvatkaas oliko mies niitä kantamassa?

Tälläkertaa tosin itsekkään ei tarvinnut kauheasti rehkiä, kun kolme riuskaa timpuria kantoi kalusteet (ja minä kaikkea pienempää ja kevyempää). Miehellä oli siis (taas) työmatka, ja kuinkas sattuikaan juuri samalla päivälle. Meidän valvojakin jo mietti, että kuinkahan hyvin suunniteltuja nämä työmatkat juuri tietyille päiville on ;) Mutta nyt talolla ei ole enää tilaa lapsille juoksennella, vaan lattiat on aikalailla täynnä tavaraa.

 Makkari

 Makkari. Tässä myös kodinkoneet.

 Makkari.

 Ja olohuone. 

Vielä nämä kaikki pitää käydä läpi ja katsoa tarkemmin minne mikäkin kuuluu. Sen verran nopeaan timpuriporukka kantoi tavarat sisälle, ettei niitä tarkemmin ehtinyt katsella minne mikäkin. Suurinpiirtein pitäisi kuitenkin olla sinne päin, eli melko hyvin. Kahdessa tuotteessa oli lohkeamaa/halkeamaa, ja niistä lähtikin jo sähköpostia heti Domukselle. Laiskottaa sen verran, että en jaksa kännykästä siirtää kuvia tänne näkyville. Nyt kyllä ei todellakaan lapsilla ole asiaa sisälle juoksemaan, luulen että vaaraa on sekä lapsille että kiintokalusteille. Jospa ne pian saisi paikoilleen.

No, paikoilleen ei niitä saa ennen kuin laatoittaja laatoittaa. Sen työt ei ole edistyneet ihan suunnitellulla nopeudella, koska a) valvoja ei antanut lupaa laatoittaa vielä kodinhoitohuonetta/kylpyhuoneen lattiaa kun arvot olivat siinä rajalla. Viikko lisää aikaa kuivua, b) tasoitemies ei ollut tasoittanut kylppärin seiniä niinkuin sen olisi kuulemma kuulunut ja laatoittaja joutui sen nyt itse tekemään, ja c) tänään tuli kiintokalusteet eikä laatoittaja voinut laatoittaa sitä puolta mihin sillä on jo lupa laatoittaa että saatiin tavarat sisälle.

Edistystä on jo kuitenkin tapahtunut. Laatoituksen kohdalta lattioista hiottu liima pois, khh:n seinät tasoitettu ja vesieristetty, vessan lattia vesieristetty. Yllätys minulle oli vain, että seinät olikin mustat! Odotin niin sitä sinisensävyistä vesieristettä, että en osannut edes ajatella olevan muita vaihtoehtoja. Valvoja kuitenkin sanoi (ja pikainen googletus), että tämä on varsin hyvä vaihtoehto.

Pikkuvessan vedeneristys

Huomenna sitten onkin ehkä ensimmäiset laatoitukset valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti