torstai 29. maaliskuuta 2012

Kiintokalusteet asennettu!

Tai melkein ;) Yksi keittiönkaappi menee kolhiintumisen takia vaihtoon (uusi tulikin jo tänään) ja wc:n peili ei erinäisistä syistä, joihin palaamme myöhemmin, ole asennettu. Pari muutakin pientä korjauspyyntöä, erhettä mitä liekkään on matkanvarrella jossain tapahtunut, niistäkin mutinat sitten löytynee tästä postauksesta. Laatoitukset ovat myös valmiit ja näyttävät erittäin hyvältä, niistä ei mutinoita (Terveiset mukavalle laatoittajalle, jos satut tätä lukemaan ;) )

Mutta siis, täytyy kyllä sanoa että hyvältä näyttää! Todetkaa itse, luvassa paljon kuvia!

Keittiö. Se kyllä näyttää niin ihanalta kuin pitikin, ellei ihanemmalta!
Lukuunottamatta pientä unohdusta suunnitteluvaiheessa. Nimittäin tuon saarekkeen seinät on muilta osin päällystetty kalustelevyllä, paitsi tuosta edestä. Tälle täytyy jotakin tehdä.
 

Kodinhoitohuone. Tästäkin tuli aika ihana!


  Kodinhoitohuone oli tänään saanut laatat välitilaan. Surkea kuva salamalla otettuna, kun ei enää valo muuten riittänyt.

Eteinen

Vauhdissa olevat pikkuraksaajat, joista oli kiva pitkästä aikaa päästä talolle vähän vapaammin kulkemaanKylppäri sekä ihanainen malja-allas!

Ja sitten niihin mutinoihin...
 
 
Meidän ulkoseinä ei ole ihan suora. Vähän vino, sen verran vino että kaapin vieressä oleva rako on aika epäsiistin näköinen. Tälle siis täytyy myös tehdä jotain, ongelma kahdessa päätyseinää vasten olevassa kaapissa. Mutta eiköhän tämä ongelma ratkea aika helposti.

Ja sitten tämä wc. Täällähän ideana oli, että peilin molemmin puolin tulee valaisimet. Nyt vaan ongelma on se, että ilmeisesti sähköasentajalla on ollut vanhat kalustekuvat (en nyt keksi muutakaan selitystä), ja nuo valaisimen pistorasiat ovat väärissä kohdissa. Eli peili tulisi vinoon suhteessa lavuaarin, tai sitten vaihtoehtoisesti peili tulisi toisen valon päälle. Tällekkin nyt täytyy jotain keksiä, jotta tuosta saadaan yhtä hieno, mitä se nyt oli suunniteltu.

Mutta kaikenkaikkiaan, aika upeeta ja hienoa. Kaikki näyttää suunnitellun hyvälle, jopa paremmalle. Kovasti odotan viikonloppua, jotta pääsee vähän siivoilemaan. 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
(muuttoon 3,5 viikkoa, p a n i i k k i)

4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä. Meille tulossa samanlaiset keittiönkaapit :)

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon kaappeja ja näyttää todella hyvälle!!
  Ihanaa viikonloppua eikä mene enää kauan, uuteen kotiin <3 Ihanaa ei meilläkään enää pitkään mene :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvältä kyllä näytti teiän kalusteet kaikkineen. Toivottavasti löytyy hyvä ja teitä miellyttävä ratkaisu peiliongelmaan! Tsemppiä loppurutistukseen :).

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista!

  Hyvältä kyllä näyttää omasta mielestänikin, tykkään kovasti. JohannaL, mielenkiinnolla teidän kalustekuvia sitten odotellaan :)

  Saila, eiköhän peiliongelmaan ratkaisu löydy lopulta.

  Ei kyllä enää olisi kauaa, ei edes ymmärrä kuinka vähän sitä aikaa on!. Pääisäinen pitää ehkä oikeasti käyttää pakkaamiseen.

  VastaaPoista