torstai 8. maaliskuuta 2012

Sisustusta osa 5: loput tapetit

Nyt on kaikki tapetit seinillä. Aamu oltiin tapetoijan kaverina laittamassa tuota valokuvatapettia, hän kun sanoi ettei ennen ole moista laittanut. No nyt on, ja hyvin laittoi. Mutta tässä taas kuvin, olkaa hyvä :)

Eli tässä on ruotsista photowallista tullut valokuvatapetti. Tämä kuva ei oikein anna oikeutta tälle tapetille. Kovasti mietin mustavalkoisen ja värillisen kanssa, Sysiz sitten sanoi että värillinen. Ja näin on hyvä. Suurimpaan osaan huoneista on tulossa vaaleat, yksiväriset verhot (osaan pimentävät). Eli tapetit sitten tuo väriä näihin huoneisiin.

 Ja se olohuone! Tapetti on taas boråstapeterin Hanna Werningin 1302 -tapetti. Tää on ihana. Tätä tulee myös keittiön välitilaan (joka myös on jo tapetoitu, kuvanottohetkellä ei vielä ollut).

Tämän tapetin kohdalla pähkäiltiin kovin tuota tapetin katkaisua tuolla ylhäällä. Muuta järkevää vaihtoehtoa ei ollut kuin katkaista tuohon, eikä se nyt ole yhtään hullumman näköinen. Sama tapetti sitten tulee jatkumaan keittiön välitilassa, ja usko nettä se vielä sitten pehmentää tuota.

Vähän fiilistelyä tulevasta kodista :)

Ja lastenhuoneen tapetti vielä kerran kera pikkuraksaajien. Nuorimmainen säntää talolla ensimmäisenä katsomaan pupuja, eli ilmeisen tyytyväinen on tulevan huoneensa tapettiin.

Nyt siis on kaikki tapetit ja maalis seinällä, ja jälki on kyllä ollut ainakin omaan silmään erittäin hyvää. Seuraavaksi odotellaan laatoittajaa tekemään vesieristeitä. Lattian kosteusmittaaja poraili maanantaina lattiaan reikiä ja tänäaamun oli käynyt ne mittailemassa, ja käsittääkseni vesieristeet pitäisi päästä tekemään.

Ja vähän pitää vielä mutista tätä avaimet käteen rakentamisesta. Tänään tuntia ennen toimitusta miehelle soitettiin, että kodinkoneet saapuvat. Siis tuntia ennen, tätä ennen ei mitään. Siis kyllä, nämä hommat kuuluvat meille, mutta olisi ihan kiva tietää näistä vaikka edes päivää aikaisemmin. Oli hieman järjestäminen asioissa, jotta saatiin kaikki sujumaan (auto oli minulla, miehelle kantoapua, meille oli just tulossa vieraita, ja vielä Kalpan peli minne ehtiä). No, tavarat on nyt sisälle kannettu ja kalpan peliinin ehdin ajoissa. Mutta ajoitus on aina aika hyvä, nimittäin ensi keskiviikkona saapu kalusteet ja yllätys, yllätys, mies on silloin reissussa (taas). Jotta ilmeisesti joudumme pulittamaan kannosta sitten Domukselle hyvän summan. 

Mutta nyt pitää tämä postaus kyllä lopettaa siihen ihanaan tunteeseen, mikä tänään tuli talolla. Siellä alkoi näyttää niin kivalle, ihanan kodille. Mietin että, johan sitä voisi jopa muuttaa ;) Aliast Studiot on tekemässä tällaista You did what?! -ruokakirjaa, joten kerran tontille tulee sähkö ja vesi, niin ruuanlaittokin onnistunee. Metsä on vieressä ja lapsille potta (eh) ja vesikään ei siis ongelma, niin eikun vaan. No jos kuitenkin malttaisi odottaa vähän kauemmin, niin asuminen lienee mukavempaa ja saadaan siihen ihan lupakin. Ei vain millään malttaisi :)

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Saat käyttää 1302 tapettikuvaa :) Se on kyllä minun mielestä todella kaunis tapetti!

  Vähän jännitti valinnat ennen kuin olivat seinällä, mutta nyt kyllä erittäin tyytyväinen. Ja valinnat tehtiin tosiaan periaatteella että koti tulee meille.

  VastaaPoista
 3. En ole nähnyt tuota lastenhuoneen tapettia vielä livenä, joten onko mielestäsi tytölle vai pojalle? meillä olen suunitellut tuota pojan huoneeseen, mutta tosiaan en ole vielä päässyt oikeasti näkemään tapettia:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, tuo tapetti sopii minun mielestä hyvin molemmille. Meillä se jää sitten pojan huoneeseen kunhan tytölle laitetaan oma huone (joku ihan vaaleanpunainen tyttöhuone, vaaleanpunainen kun on ehdoton lempiväri tytöllä).

  VastaaPoista