sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Laatoitusta ja kalusteita

Tässä muutama kuva kylppärin ja kodinhoitohuoneen lattiasta. Kylpyhuone näytti olevan ihan siistiä jälkeä, kodinhoitohuoneessa (kuten alemmasta kuvasta näkee) kaikki laatat eivät olleet ihan siististi. No, perjantaina ne oli jo otettu irti ja maanantaina laitetaan takaisin. Joten hommat hoituu taas hyvin. Muuten kyllä laatoitusjälki on ollut siistiä, varsikin tuohon muretto seinään olen tosi tyytyväinen.Nyt laatoituksia on tehtyä näistä kuvista jo hieman eteenpäin, eli nuo lattianrajat valmiiksi. Ei vaan tullut kameralla sitten otettua kuvia tänään.Kalustetoimituksessa kaksi kaappia oli mennyt kuljetuksessa/pakatessa rikki. Perjantaina saapui sitten uudet tilalle. No, nämä kappaleet oli kyllä sitten vielä enemmän hajalla. Toisesta kaksi kulmaa ja toisen kylki oli ihan naarmuilla. Eivät olleet oikein kunnolla pakattu. No, jospa ne kolmannet sitten.2 kommenttia:

  1. Niin tutulta kuulostaa nämä kalustejutut. :) Meille on tullut pitkälle toista kymmentä toimitusta. Vielä taitaa puuttua 3 vedintä. Monesta jutusta neuvoteltiin lopulta hyvitystä.

    VastaaPoista
  2. Huh, mitä teillä kalustetoimituksista jäi uupumaan? Meillä kyllä noita rikkoutuneita lukuunottamatta kaikki on mennyt hyvin, eikä mitään tainnut uupuakkaan. Yksi rikkoutunut vielä vaihdetaan, mutta muuten alkaisi olla valmista.

    VastaaPoista