tiistai 20. maaliskuuta 2012

Taloesittely ja muuttoviikko

Taloesittelypäivä on päätetty ja näkyy olevan jo Dekotalojen sivuillakin, ja muuttoviikko on varmistunut. Eli se viikko 17 pitää. Alkuviikosta jos lopputarkastus edellisellä viikolla on ok, loppuviikosta sitten viimeistään. Eli 5 viikon päästä!

5 kommenttia:

 1. Hei

  Hienoa löytää Dekotalo rakentajia ja vieläpä niitä jotka jaksavat blogia muiden iloksi pitää :)

  Olemme itse katselleet ja kiinnostuneet myös dekotalojen mallistosta ja malli 133 perinteinen olisi nyt meillä ykkösvaihtoehtona.

  Nettini toimii hieman hitaalla piuhalla enkä tahdo löytää blogistanne mikä on talomallinne/pinta-ala? Entä saako julkisesti kysyä mikä oli talopktn hinta? Entä paljonko lisähintaa muutoksista teille kertyi? Yllättikö jokin?

  Itsellä tontti jo varattuna, parhaillaan kilpailutetaan paria talofirmaa joista deko olisi se nro 1.

  Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että blogistamme on iloa ja ehkä hyötyäkin talovalintaa tehdessä :)

  Meidän talo on klassinen 153, pohjakuva pitäisi blogista löytyä. Pohja on vähän erilainen mitä noissa nykyisissä mallistossa olevissa. Lisähintaa ja talopaketin hintaa en nyt tähän suorilta muista, lisähintaa tuli eniten tuolle autokatokselle ja varastolle, muuta tuli mm. väliovista, lisälaatoituksesta, kylpyhuoneen seinien muurauksesta (muurautettiin kaikki eikä vain suihkuseinää)... ja mitähän vielä. Ei enää muista, pitäisi kaivaa jostain esille.

  Mutta tsemppiä kilpailuttamiseen :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen nyt jälkikäteen miettinyt sitä, että meillä lopputarkastuksen aikaan homma oli vielä ositain kesken. Harmittaa kun viimeistelyistä olisi vielä ollut sanottavaa. Jotkut asiat jäi sitten puuttumaan tai kesken. Vieläköhän tuota kehtais... Siinä tarkastuksessa kuitenkin allekirjoitettiin papru missä todettiin puutteet ja allekirjoitettiin että meillä ei ole muita vaatimuksia Dekolle. Minusta järrjestys meni vähän väärin.

  VastaaPoista
 4. Virpi, kyllähän ne pitää vielä hoitaa kuntoon! Eli vielä kehtaa, ehdottomasti! Kyllähän sen pitää olla sellainen mitä kauppasopimuksessa on sovittu.

  VastaaPoista
 5. Virpi, ja saako kysyä minkälaissta asioista kyse, osaa sitten itse ottaa ne huomioon :)

  VastaaPoista